Het toernooi

Na tien spetterende edities van het toernooi voor de onder 12 jeugd bij HCM Arnhem, komt ons toernooi dit seizoen terug op 30 juni 2024. Het belooft een onvergetelijke dag te worden en naast onze vaste hockeywedstrijden van 20 minuten, maakt ook dit jaar een andere spannende wedstrijd deel uit van het toernooi. Wat deze uitdaging is, houden we nog even geheim…

Zoals altijd behoort een goede lunch en een lekkere snack ook tot de ingrediënten van het 3D-toernooi bij HCM. Na bloedstollende wedstrijden is er voor iedere speler/speelster een herinnering en voor de kampioenen een fantastische hoofdprijs!!

Er is plaats voor 9 meisjesteams en 9 jongensteams (Let op, voor HCM teams geldt een maximum van 4 meisjesteams en 4 jongensteams)
Het toernooi duurt van 09.00 – 17.00 uur. Vanaf 8.30 is de ontvangst. Let op! Dit is een voorlopige planning, de tijden kunnen nog wijzigen!
Speel jij in een onder 12 team en heb je zin in dit super toernooi? Schrijf je dan snel in, want… VOL = VOL

Spelregels

  • De kosten voor deelname bedragen €90,- per team (13 spelers + 2 begeleiders). Voor elke extra speler en/of begeleider komt er €5,- bij de prijs.
  • (Minimaal) een van de begeleiders is ook scheidsrechter (deze scheidsrechter fluit de wedstrijden van zijn/haar eigen team).